Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

15-годишно хлапе бе спипано с наркотично вещество в Кюстендил

В края на миналата седмица криминалисти от РУ Кюстендил са задържали с полицейска заповед 15-годишно момиче за притежание на наркотично веще...В края на миналата седмица криминалисти от РУ Кюстендил са задържали с полицейска заповед 15-годишно момиче за притежание на наркотично вещество. При извършената проверка от нея е иззета опаковка с МDMA, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments