Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържани са крадците, откраднали пари от жена в село Крайници

Вчера със съдействието на служители от РУ Кюстендил са задържани извършителите на грабеж от възрастна жена в с. Крайници, те са предадени на...Вчера със съдействието на служители от РУ Кюстендил са задържани извършителите на грабеж от възрастна жена в с. Крайници, те са предадени на РУ Дупница, където работата по образуваното досъдебно производство продължава. Задържаните са на възраст от 22 до 35 г. Те са извършили деянието в неделя, кюстендилци са.  Работата по образуваното досъдебно производство   продължава под надзора на прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments