Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Стартира приемът на заявления за явяване на кандидатстудентски изпити в ЮЗУ - Благоевград

Започна приемът на заявления за кандидатстудентските изпити в ЮЗУ „Неофит Рилски“   Днес започна приемът на заявления за явяване на канд...



Започна приемът на заявления за кандидатстудентските изпити в ЮЗУ „Неофит Рилски“

 Днес започна приемът на заявления за явяване на кандидатстудентски изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Университетът провежда електронни изпити по български език, история на България, география на България, биология, английски език, математика и химия. Конкурсните изпити ще се провеждат на място в университета от 20 февруари 2023 г. до 9 юни 2023 г. всеки работен петък и от 12 юни 2023 г. до 5 юли 2023 г. всеки делничен ден от 13:00 ч. в Университетската библиотека, ет. 2.

Практическите изпити по физическа подготовка, по различни видове спорт и в областта на изкуствата ще се проведат през месеците март, април и юни.

            Подаването на заявления за електронен кандидатстудентски изпит на място се извършва в деня на определените дати, най-късно 1 час преди началото на изпита. Заявленията се подават на място в университета в зала 1102 А, Учебен корпус № 1 или в електронната система за онлайн регистрация https://ksk.swu.bg/WebClient/.

Желаещите да се обучават в Югозападния университет „Неофит Рилски“ могат да кандидатстват чрез конкурсни изпити, организирани и оценени от изпитни комисии на Университета; с резултати от държавни зрелостни изпити, валидни за съответната специалност и професионални направления, положени след 2008 г. вкл.; с оценки от конкурсни изпити, положени през 2023 г. в други акредитирани висши училища на Република България (удостоверени със служебна бележка) и с резултати от олимпиади, национални и регионални състезания, международни и републикански, образователно-научни, художествено-творчески и спортни прояви.

Информация за специалностите, необходимите документи и графика за провеждане на конкурсните изпити е публикувана на университетския сайт: www.swu.bg

 



Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments