Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията иззе оръжие, боеприпаси и наркотични вещества

През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област е проведена специализирана операция за противодействие на конвенционалната п...През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област е проведена специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност. Установени и иззети са незаконно притежавани оръжие, боеприпаси и наркотични вещества.
Дупнишки полицаи при извършена проверка снощи на л.а. „Тойота“, управляван от 46-годишен софиянец и двама пътници – непълнолетни лица от Дупница, са открили и иззели от непълнолетните лица по 1 опаковка канабис, образувани са бързи производства в РУ Дупница и е уведомен дежурен прокурор. Последвали са процесуални действия  в имот в с. Шатрово, община Бобов дол, ползван от 46-годишния софиянец, където са  открити пистолет и 135 боеприпаса, укрити на различни места – незаконно притежание. На различни места в къщата са открити и суха зелена листна маса, семена за коноп. При направения полеви наркотест наркотичните вещества са реагирали на марихуана. Общо иззетото количество надхвърля 150 грама. Лицата са задържани с полицейска заповед, случаите са докладвани на прокуратурата, работата по образуваните производства продължава под надзора на прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments