Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Съвети за избор на идеалното палто според вашето тяло

Изборът на дрехите, които ви подхождат е нещо като изкуство, но това не означава, че трябва да е много сложно. За да го направите правилно...


Изборът на дрехите, които ви подхождат е нещо като изкуство, но това не означава, че трябва да е много сложно. За да го направите правилно, трябва да знаете какъв е вашият тип тяло и да следвате определени стилови ключове, за да подчертаете вашите качества. Или да скриете онези недостатъци, които ви притесняват.

Видът на кройката, цветът, дължината и стилът са някои от елементите, които влияят, когато инвестирате в палто .

Палта за дребни жени

Палтата са онази връхна дреха , която ще бъде наш съюзник през цялата зима. Или също наш враг, ако не изберем добре. За по-ниските дами предизвикателството е да издължат фигурата.

Така че, избягвайте обемисти дрехи и изберете вертикални линии, които ще са от полза за вашата фигура. 

Палта за високи жени

Ако сте високa всеки дизайн на дамско палто ще ви ласкае. Въпреки че има известно несъответствие по отношение на перфектната дължина за този тип тяло.

Има и такива, които препоръчват да не носите дълги дрехи, защото те ще подчертаят тази черта. Докато други му дават зелена светлина да скрие височината си или го канят да се възползва от нея.

Какво трябва да търсите в едно палто? Тъй като височината ви благоприятства, трябва да подчертаете това, което вече имате. Структурираните ще ви стоят добре и ще допълват фигурата ви .

Палта за слаби жени или право тяло

В този случай предизвикателството е да създадете извивки, така че тялото да не изглежда толкова право. За да подчертаете фигурата, трябва да маркирате талията и да подчертаете онези части, където искате повече обем, без да преувеличавате.

Изберете тесни палта, които маркират талията.

За да придадете обем на гърдите , подчертайте тази част с шарени тъкани и аксесоари.

За бедрата джобовете отстрани ще ги направят да изглеждат по-широки.

Жени със закръглено тяло

Жените с извивки трябва да оставят настрана тези палта, които придават повече обем на тялото им. Класическите и семпли кройки работят във ваша полза. Както и тъмните цветове. Въпреки това, не е нужно винаги да носите черно или кафяво. Дайте си свободата да експериментирате с цветове, които ви карат да изглеждате елегантно.

Жени с широки рамене и голям бюст

В този случай трябва да скриете горната част на тялото, така че трябва да избягвате всичко, което я подчертава. Напротив, трябва да акцентирате върху талията и да търсите закръглени форми.

Не носете палта с подплънки.

Ако имате голям бюст, най-добре е палтото да е отворено, за да не изглежда стегнато.

Палтата, които прилягат под гърдите, ще позволят да се отклони вниманието от тази част.


No comments