Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Модерни стилове за банята

Минималистични бани От години минималистичната естетика е една от най-популярните в модерните тоалетни и бани. Благодарение на своята прос...

Минималистични бани

От години минималистичната естетика е една от най-популярните в модерните тоалетни и бани. Благодарение на своята простота на линиите, полирани повърхности и липса на цветове, минимализмът е идеалният декоративен стил, който осигурява асептична и чиста естетика на всеки интериор. В допълнение, този избор улеснява задачите по почистване, свързани с пространство като банята.

Порцелан за тоалетна и мивка, шкафове с восъчно покритие и много стъкло: така изглежда една традиционна минималистична баня. Въпреки това през последните години виждаме обновяване на този стил и включването на мрамор или дърво се превърна в много често срещан ресурс, когато става въпрос за придаване на топлина на тези пространства.

 Функционалност и комфорт

Функционалността е от съществено значение при декорирането на всяка баня. Това са пространства, в които хигиената и полезността са най-висок приоритет и затова трябва да избягваме включването на декоративни излишъци или елементи, които затрудняват почистването или използването на тези пространства. Така че, когато обмисляме идеи за дизайна на нашата баня, трябва да вземем това предвид.

Обзавеждане за баня

Индустриален стил

Матово черният алуминий, през последните години, се промъква в много къщи чрез профили на прозорци, стъклени разделители между стаите, мебели и много други детайли. Детайли, които съчетани с рустикално дърво, боя с нащърбен ефект и различни видове камък или бетон придават на всеки интериор много съвременен, груб и индустриален ефект.

В случая на бани, този модерен материал се превърна в любимец на мнозина: душ паравани с черни стоманени профили, кранове, мебели, аксесоари... Всеки детайл може да бъде идеалният начин да внесем индустриалния ефект в нашите модерни душ бани.

Рустик модерни бани

За разлика от други като минимализма, рустик не е първият стил, за който се сещаме, когато обмисляме модерни идеи за баня. Но въпреки това може да бъде много интересна алтернатива в много интериори.

 Мивка, издълбана в скала и поставена върху здрав дървен шкаф, медна вана в интериор с каменна облицовка, или мивка и бели плочки върху повторно използван дървен плот.Рустик стилът може да приеме много форми в нашите бани и всички те са идеални да придружават къщи, декорирани в този стил.   


No comments