Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Възрастен шофьор блъсна пешеходци в Кюстендил

В края на миналата седмица 71-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ е блъснал на пешеходна пътека  на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил 2 пешеход...В края на миналата седмица 71-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ е блъснал на пешеходна пътека  на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил 2 пешеходки/76-годишни/. На пострадалите е оказана медицинска помощ в местната болница, едната е със счупен крак. Тестът на водача за употреба на алкохол и наркотици е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments