Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

66-годишен счупи стъклата на автомобили в село Яхиново

В края на миналата седмица на територията на Кюстендилска област са заявени 3 повреждания на чужда собственост – повредени са л.а. „Ауди“, л...В края на миналата седмица на територията на Кюстендилска област са заявени 3 повреждания на чужда собственост – повредени са л.а. „Ауди“, л.а. „Мазда“ и л.а. „Рено“ в с. Яхиново. Счупени са стъклата на автомобилите, повредени са капаци. При предприетите издирвателни действия служители от РУ Дупница са установили, че пораженията са нанесени  с копач, извършителят е 66-годишен местен жител. Задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. Образувани са досъдебни производства, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments