Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница за престъпления, свързани с наркотици

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница за престъпления, свързани с наркотици. При проверка на л.а. „Ауди“, управляван от...2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница за престъпления, свързани с наркотици. При проверка на л.а. „Ауди“, управляван от 37-годишна дупничанка служителите установили, че управлява след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство. По време на проверката у 36-годишната пътничка са открити 30 грама амфетамин и 6 грама канабис, видът на веществата е установен с полеви наркотест. Двете жени са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, проверката е извършена на ГП Е 79. Уведомена е прокуратурата.

При друг случайq 33-годишен кюстендилец е задържан в края на миналата седмица от служители на Полицейския участък „Изток“  за притежание на наркотично вещество. От него е иззета опаковка хероин, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments