Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Счухипа панорамното стъкло на автомобил в Кюстендил, издирва се извършителят

Вчера в РУ Кюстендил е образувано досъдебно производство за повреждане на чужда собственост – счупено е предно панорамно стъкло и е повреден...Вчера в РУ Кюстендил е образувано досъдебно производство за повреждане на чужда собственост – счупено е предно панорамно стъкло и е повреден таван на л.а. „Фиат“, който е бил паркиран на ул. „Х.Димитър“ в Кюстендил. Уведомена е прокуратурата.

При друг случай  Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на нерегистрирано МПС. Мотоциклетът, управляван от 17-годишен водач, е установен при проверка в с. Багренци. Уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments