Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Дизайнът на кухня по поръчка е създаден специално за вас

Дизайнът на кухня по поръчка е създаден специално за вас Кухня по поръчка е чудесен избор за всеки, който държи обзавеждането на това така...


Дизайнът на кухня по поръчка е създаден специално за вас

Кухня по поръчка е чудесен избор за всеки, който държи обзавеждането на това така важно място в дома, да е съобразено изцяло с личния му вкус и предпочитания. Ако държите на качеството и ексклузивността, задължително се спрете на кухня по поръчка. В този случай проектът ще бъде разработен специално за вас и няма да има друг като него.

Всяка кухня по поръчка се изработва от висококачествени материали

При проектирането на кухня по поръчка не се допускат компромиси, а вие ще вземете дейно участие в процеса. Важно е вашата кухня по поръчка да е изработена от висококачествени материали, за да е устойчива и да не се нуждае често от ремонт и поддръжка. Масивната дървесина е предпочитана за кухни по поръчка, но може да се спрете и на комбинация от материали за различните зони в помещението. От решаващо значение е мебелите и плотовете да са устойчиви на влага, надраскване и натоварване.

Определете стила на вашата кухня и я обзаведете в цветове, които ви допадат

Както споменахме, вашият вкус и предпочитания са водещи при изготвянето на проект за кухня по поръчка за жилището ви. Помислете какъв стил би ви допаднал и споделете с дизайнера, за да се насочите към съответното обзавеждане. Изберете цветове за вашата кухня по поръчка, които наистина ви харесват и ще ви създават ведро и позитивно настроение. Общото правило е, че по-светлите нюанси правят помещението по-просторно, но с атрактивни цветни акценти ще придадете на интериора по-ефектен и разчупен вид.

Оформете уютни и функционални кътчета във вашата кухня по поръчка



Строго практичната роля на кухнята вече е в историята. Добре обзаведената съвременна кухня по поръчка се превръща в предпочитано социално пространство във всеки дом. Уютната и кокетна кухня събира семейството сутрин и вечер, а всяка домакиня би се похвалила с нея на своите приятели като ги покани на чаша кафе или вино. Обмислете как да предразположите всички да се чувстват добре във вашата кухня. Още когато обсъждате с дизайнера проекта за кухня по поръчка предвидете различни кътчета за готвене, хранене и почивка. Дори в по-малки пространства това е възможно с креативния избор и подредба на мебелите. Многофункционален остров или полуостров може да е добро решение в тази посока.

Приготвянето на храна е забавно и приятно занимание в комфортната кухня по поръчка

Предвидете броя на готвачите, които най-често ще показват кулинарни умения във вашата кухня. Ако цялото семейство обича да се включва в приготвянето на вечерята, осигурете удобно пространство за работа и безопасно разположение на уредите, за да участват всички пълноценно. Приятните вечери с приятели може да станат още по забавни ако ги поканите във вашата комфортна кухня по поръчка, за да се включат в готвенето и аранжирането на блюдата. Дайте полет на фантазията си и си осигурете много приятни мигове във вашата кухня по поръчка, като я обзаведете удобно, функционално и красиво.

За всяка кухня по поръчка е характерно вниманието към всеки детайл

Не пренебрегвайте финалните щрихи в обзавеждането, които ще придадат стил и индивидуалност на вашата кухня по поръчка. Подберете подходящи декоративни елементи, изработени от устойчиви материали, за да е не само ефектно, но и безопасно поставянето им на ключови места в кухнята. Предвидете открити рафтове, на които да изложите красиви съдове или малки саксийки с цветя и подправки. Подредете кухненска библиотека с любимите си готварски книги и тефтери със стари рецепти. Подгответе си и специални албуми със снимки от най-добрите си кулинарни шедьоври и начина им на приготвяне. Направете кухнята любимо пространство за семейството си, като го освежите с весели снимки и специална чаша за всеки.

Предизвикайте креативността си и участвайте активно при проектирането на вашата кухня по поръчка. Изработена качествено и със специален подход, тя ще радва дълго време вас и близките ви хора.

 

No comments