Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Почти сигурно 6 партии влизат в Парламента, ето как са гласували в Кюстендил

При 71,64% от протоколите: Шест партии влизат в парламента При 71,64% обработени протоколи шест партии влизат в парламента, като информацият...



При 71,64% от протоколите: Шест партии влизат в парламента

При 71,64% обработени протоколи шест партии влизат в парламента, като информацията е изведена от официалната страница, където се оповестяват резултатите от изборите.

Те показват, че към 7 часа сутринта на 3 април вече на първо място с 26,33% от гласовете са ГЕРБ-СДС. "Продължаваме промяната - Демократична България"  ги следват с 24,89%. На трето място според данните са "Възраждане" с 14,76%.

Четвърто място българските избиратели до този момент от преброяването са отредили на партия ДПС - 12.55, а на пето място е БСП с 8.99%. Шести, малко над линията са именно ИТН, с 4.32.

Любопитен факт е, че "Не подкрепям никого" също задминава линията от 4 %, 75 289 са гласували протестно.

В Кюстендил са гласували както следва:

37.11 % за ГЕБР

20.19 % за ПП

14.34 % за Възраждане

13.08 % за БСП

4.32 % за ИТН

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments