Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Расте битовата престъпност в Кюстендил и околията

Двама извършители на кражба на 80 кг желязо  от частен имот в  града са установили кюстендилски полицаи в края на миналата седмица. Открадна...Двама извършители на кражба на 80 кг желязо  от частен имот в  града са установили кюстендилски полицаи в края на миналата седмица. Откраднатото желязо е иззето от тях, работата по случая продължава РУ Кюстендил, единият от мъжете е на 20, а другият на 21 г. 

При друг инцидент, извършител на кражба на 2 хамута от частен имот в Кюстендил е установен от местни полицаи в края на миналата седмица. Работата по случая продължава, извършителят е 24-годишен, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments