Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Закана а убийство вдигна на крак полицията в град Рила

В края на миналата седмица в РУ Рила е постъпил сигнал чрез тел. 112, че 42-годишен мъж е получил закана за убийство с ловна пушка от свой п...В края на миналата седмица в РУ Рила е постъпил сигнал чрез тел. 112, че 42-годишен мъж е получил закана за убийство с ловна пушка от свой познат. Инцидентът е възникнал на ул. „Св. Иван Рилски“ в Кочериново след конфликт помежду им. Пристигналият полицейски екип е установил в дома му притежателят на пушката, която се оказала негодна за употреба. Иззета е с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Рила, уведомен е дежурен прокурор.


По случая е образувано досъдебно производство в РУ Рила, уведомен е дежурен прокурор.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments