Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията задържа шофьор с канабис в района на село Невестино

Вчера кюстендилски криминалисти са задържали 32-годишен водач на л.а. „Опел“, при съвместна проверка с пътни полицаи водачът е отказал да му...Вчера кюстендилски криминалисти са задържали 32-годишен водач на л.а. „Опел“, при съвместна проверка с пътни полицаи водачът е отказал да му бъде направен тест за употреба на наркотици, в автомобила му е открита опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Проверката е извършена в района на с. Невестино. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments