Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

18 автобуса и 381 товарни автомобила са проверени при операция по линия на Роудпол

В рамките на проведена операция по линия на Роудпол, проведена за времето от 8 до 14 май, по пътищата на Кюстендилска област са проверени 18...В рамките на проведена операция по линия на Роудпол, проведена за времето от 8 до 14 май, по пътищата на Кюстендилска област са проверени 18 автобуса и 381 товарни автомобила. Установени са 4 нарушения на скоростта, 2 автомобила са били технически неизправни, 15 са били с нередовни пътни документи. Общо установените нарушения, за които са издадени документи, са 44.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments