Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

53-годишна жена от Кюстендил е станала жертва на грабеж в Кюстендил

53-годишна жена  от Кюстендил е подала сигнал вчера, че е станала жертва на грабеж – отнета й е дамска чанта с лични вещи и пари, сочи като ...53-годишна жена  от Кюстендил е подала сигнал вчера, че е станала жертва на грабеж – отнета й е дамска чанта с лични вещи и пари, сочи като извършител мъж, който живее на семейни начала с дъщеря й. Соченият за извършител на деянието е установен от служителите на реда, задържан е с полицейска заповед. Работата по изясняване на случая продължава РУ Кюстендил, образувано е досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments