Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

ПТП се размина без пострадали, нанесени са материални щети по автомобилите

Вчера е възникнало ПТП на път II-62 между л.а. „Рено“ и л.а. „Ауди“. Водачите не са пострадали, нанесени са материални щети по автомобилите....Вчера е възникнало ПТП на път II-62 между л.а. „Рено“ и л.а. „Ауди“. Водачите не са пострадали, нанесени са материални щети по автомобилите. Тестовете за употреба на алкохол и на двамата са отрицателни, тестът за употреба на наркотици на водача на реното е отрицателен, водачът на аудито е отквазал да бъде тестван за употреба на наркотици. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments