Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха озвучителна техника от лек автомобил в Дупница

Вчера в жк „Дупница“ в Дупница е извършена кражба на озвучителна система и принадлежности за нея от л.а. „Мазда“. Автомобилът е бил на парки...Вчера в жк „Дупница“ в Дупница е извършена кражба на озвучителна система и принадлежности за нея от л.а. „Мазда“. Автомобилът е бил на паркинг пред блока на собственика, кражбата е осъществена црез взломяване на стъкло на задна врата.Дежурна полицейска група е извършила оглед на място. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments