Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

РСПБЗН оказаха техническа помощ при обезопасяването на пътен участък поради възникнало ПТП

В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са оказали техническа помощ  при обезопасяването на пътен участък поради възникнало ПТП, гасили с...В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са оказали техническа помощ  при обезопасяването на пътен участък поради възникнало ПТП, гасили са 1 пожар, при който не са допуснати щети, и пожар, причинен поради техническа неизправност в автовоз. Унищожени са част от ел. инсталацзия, гумени съединения и въздушен филтър. Няма пострадали хора.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments