Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Поради ремонтни дейности на главен път E-79 край Дупница движението се осъществява в едната пътна лента

Поради извършване на ремонтни дейности в тунел „Дупница“ на ГП Е 79 е въведена временна организация на движението –днес действията се осъщес...Поради извършване на ремонтни дейности в тунел „Дупница“ на ГП Е 79 е въведена временна организация на движението –днес действията се осъществяват в дясната тръба/ в посока Благоевград/, а в лявата тръба движението е организирано двупосочно. Утре – 30 май, ремонтните действия ще се осъдществяват в лявата тръба, а в дясната ще бъде организирано движението двупосочно. Предвидено е ремонтните действия да се осъществяват и през двата дена от 8.00 до 17.30 ч.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments