Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията задържа 33-годишен мъж в Кюстендил, обявен за местно издирване

Вчера кюстендилски полицаи са установили и задържали 33-годишен жител на кв. „Изток“, който е бил обявен за местно издирване  поради влязла ...Вчера кюстендилски полицаи са установили и задържали 33-годишен жител на кв. „Изток“, който е бил обявен за местно издирване  поради влязла в сила присъда лишаване от свобода, предаден е на ОЗ „Охрана“ за превеждане в място за изтърпяване на наказанието. 33-годишният мъж е извършител и на кражба на 36 кг медни отпадъци от пункт за изкупуване на цветни метали в града. Кражбата бе заявена преди седмица в полицията.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments