Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама са задържани след скандал с телевизионен екип в Дупница

Вчера около 13.30 ч е постъпил сигнал в РУ Дупница, че на територията на здравно заведение в града е възникнал скандал между телевизионен ек...Вчера около 13.30 ч е постъпил сигнал в РУ Дупница, че на територията на здравно заведение в града е възникнал скандал между телевизионен екип/журналист и оператор/ и двама мъже, които грубо са изблъскали екипа извън територията на здравното заведение. Пристигналите на място полицаи  са се срещнали с екипа в двора, пострадалите са съпроводени до РУ Дупница, където са разпитани. Последвало е установяване на двамата мъже, упражнили грубост, задържани са с полицейска заповед. Единият е на 40 г, а другият – на 70 г. По случая е образувано бързо полицейско производство, работата продължава под надзора на прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments