Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Две произшествия са отразили полицейски служители в Дупница през изминалото денонощие

Вчера в РУ Дупница са образувани 2 бързи полицейски производства - за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и за поврежда...Вчера в РУ Дупница са образувани 2 бързи полицейски производства - за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и за повреждане на чужда собственост. 25-годишният водач на т.а. „Ивеко“ е проверен на ул. „Самоковско шосе“ от пътни полицаи. Тестът е направен с техническо средство. Водачът е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница; 48-годишната жена, която е надраскала с твърд предмет лек автомобил на свои съседи също е задържана с полицейска заповед , за случаите е уведомена прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments