Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

6 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС, нарушавайки правилата за движение по пътищата

6 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол или нерегистрирано – ...

6 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол или нерегистрирано – служители на РУ Бобов дол са установили 53-годишен водач на л.а. „Москвич“ в с. Големо село с 2.04 промила алкохол в издишания въздух, отказал е да му бъде взета кръв за анализ; кюстендилски полицаи са установили 34-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ в с. Граница да управлява с 2.08 промила алкохол в издишания въздух и 46-годишен водач на л.а. „Фолксваген“  в с. Скриняно – с 1.22 промила алкохол в издишания въздух ; дупнишки полицаи са установили в с. Усойка 55-годишен водач на л.а. „Опел“ с 1.44 промила алкохол в издишания въздух и двама водачи на нерегистрирани мотоциклети/66-годишен в Дупница и 55-годишен в с. Бистрица/. Водачите са задържани с полицейска заповед, за случаите е уведомена прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments