Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Спортни състезания по случай Празника на МВР

Седмица п реди 5 юли отборите по футбол на РУ Кюстендил, Ру Дупница, РДПБЗН – Кюстендил, РДГП – Кюстендил, и ГПУ „Олтоманци“ проведоха Турни...



Седмица п реди 5 юли отборите по футбол на РУ Кюстендил, Ру Дупница, РДПБЗН – Кюстендил, РДГП – Кюстендил, и ГПУ „Олтоманци“ проведоха Турнир по футбол, посветен на 144-годишнината от създаването на министерството, Турнир по спортен риболов и Турнир по тенис на маса.

В оспорваната надпревара турнирът завърши с първенство на отбора на РУ Кюстендил, второто място завоюва отборът на РДГП, а на трето се класира отборът РУ Дупница. Най-добър състезател на сезона е Георги Калайджийски от РУ Дупница, вратар на сезона е Атанас Атанасов от РДГП, а голмайстор – Боян Стойнев от РУ Кюстендил.

В Турнира по спортен риболов големият победител – с най-голям улов , е Васил Иванов, следван от Ивайло Александров, наградата за най-голяма уловена риба спечели Цветелин Кирилов, трети в класацията е Красимир Иванов, а специалния приз за отдаденост на спорта получи Николай Захариев.

В Тирнира по тенис на маса най-добре се представи/индивидуално/ Росен Александров от РСПБЗН – Бобов дол, втори е колегата му от РСПБЗН Бобов дол Петър Сусанин, а на трето място се класира Калин Николов от сектор КИС. Отборно по двойки първо място спечелиха Петър Сусанин и Калин Николов, второ – Георги Ванев и Красимир Велинов, трети са Росен Александров и Сашко Деянов

Призьорите получиха грамоти и купи, наградите на победителите от Турнира по риболов връчи директора на ОДМВР ст.комисар Тодор Петров, победителите от Турнира по футбол и тенис на маса връчи зам.директорът на ОДМВР комисар Георги Ванев.

 





Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments