Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Кюстендил се вдига на протест срещу повишаване цената на тока на битовите потребители

Здравейте съграждани! Днес 30 август от 17:30 часа пред сградата на Областна Дирекция в гр. Кюстендил ще се проведе протест против повишав...



Здравейте съграждани! Днес 30 август от 17:30 часа пред сградата на Областна Дирекция в гр. Кюстендил ще се проведе протест против повишаването на цената на тока.
 Както каза премиерът на сегашното правителство Николай Денков тази сутрин: “Няма да има повишение на тока, запазваме цената до средата на 2024г. ” След изтичането на този срок, цената могла да се повиши евентуално с няколко процента. Определено конкретиката в случая блести с отсъствието си и “няколко” е доста относително. Поради тази причина и защото всички сме потребители и следователно засегнати от евентуално повишаване на цената на тока, ние от ОО на Възраждане призоваваме всеки един гражданин който може да се отзове и дойде да изрази мирно позицията си срещу евентуалното повишение на цените на тока. Държим да подчертаем, че не става въпрос за партийни и политически привързаности а изразяване на гражданска позиция спрямо повдигнатият въпрос относно цената на тока, съобщават организаторите...


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments