Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Три пожара за едно денонощие: РСПБЗН – Кюстендил се справиха с предизвикателства. В село Долна Гращица горя покривна конструкция

3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН – Кюстендил, през изминалото денонощие.  Единият е причинен поради небрежност, другият – от мълния. Щети...3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН – Кюстендил, през изминалото денонощие. 

Единият е причинен поради небрежност, другият – от мълния. Щети не са допуснати. Третият пожар е възникнал минути преди 4.00 ч. през изминалата нощ в къща в с. Долна Гращица, гасен е от 2 екипа – унищожени са 120 кв.м покривна конструкция и стопанска постройка, домакинско имущество, спасени са 2 сгради. Все още на място работи по разчистването един екип, причините за възникването на пожара са в процес на изясняване.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments