Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Екип на РСПБЗН – Кюстендил улови змия в Кюстендил и я пусна на безопасно място в Природата, общо 11 пожара са гасили през изминалите почивни дни

11 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта, оказана е техническа помощ  по обезопасяване на входа на жилищен ...11 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта, оказана е техническа помощ  по обезопасяване на входа на жилищен блок в Кюстендил – открита е змия, екип на РСПБЗН – Кюстендил, у уловил змията и е пусната на безопасно място в природата; 1 от пожарите е нанесъл щети – в къща в Дупница е изгоряло имущество, опушени са 75 кв. м стени. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, причините за възникването на пожара се изясняват от РУ Дупница.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments