Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

79-годишен откри 10 патрона и взривно вещество на таванско помещение

В края на миналата седмица 79-годишен дупничанин е заявил в РУ Дупница, че при почистването на таванско помещение, принадлежащо към насредст...В края на миналата седмица 79-годишен дупничанин е заявил в РУ Дупница, че при почистването на таванско помещение, принадлежащо към насредствения им апартамент, е открил 10 патрона от различен калибър и 2 яйцевидни тела/взривно вещество/. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място. Боеприпасите са иззети, назначени са експертизи. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments