Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

17-годишен младеж е извършителят на 2 кражби от къщи в кв. „Изток“ в Кюстендил

17-годишен младеж е извършителят на 2 кражби от къщи в кв. „Изток“ в Кюстендил. От едната е отнел 4 стола, а от другата – 3 мобилни телефона...17-годишен младеж е извършителят на 2 кражби от къщи в кв. „Изток“ в Кюстендил. От едната е отнел 4 стола, а от другата – 3 мобилни телефона, ръчен часовник и тонколона. При установяването му и проведените процесуални действия полицаите са открили и иззели от его и откраднатите вещи. Работата по изясняване на съпричастността на 17-годишния и към други противозаконни деяния  продължава РУ Кюстендил.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments