Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Установен е крадецът, отмъкнал телевизр от къща в "Изток" - Кюстендил

Вчера кюстендилски полицаи са установили извършителя на кражба на телевизор, котлони и фурна за вграждане от къща в кв. „Изток“,29-годишният...Вчера кюстендилски полицаи са установили извършителя на кражба на телевизор, котлони и фурна за вграждане от къща в кв. „Изток“,29-годишният извършител е задържан с полицейска заповед, работата по образуваното досъдебно производство продължава РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

10 чувала въглища е откраднал 47-годишен от стопанска постройка в кв. „Изток“ в Кюстендил, установен е от служителите на реда и е задържан с полицейска заповед. Преписка е образувана по случая в РУ Кюстендил.

чера дупнишки полицаи са установили и задържали извършителите на грабеж в Дупница – 7 февруари след нанесен побой на мъж му бяха отнели и пари. Двамата задържани са на 23 и 18 г., известни са на полицията с противозаконни деяния. Работата по образуваното досъдебно производство в РУ Дупница продължава, уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments