Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици са образувани вчера в РУ Дупница,

2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици са образувани вчера в РУ Дупница, водачите са задъ...2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици са образувани вчера в РУ Дупница, водачите са задържани с полицейска заповед. 43-годишната водачка на л.а. „Хюндай“ е проверена в гр. Сапарева баня, тестът е 1.26 промила алкохол в издишания въздух, не е дала кръв за анализ:47-годишният водач на л.а. „Мерцедес“ е проверен на път 2-62/в посока Кюстендил/, направеният му тест за алкохол е отрицателен, за наркотици е отчел положителен резултат, дал е кръв за анализ. За случаите е уведомена прокуратурата, бързи полицейски производства са образувани.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments