Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница – за управление на автомобил след употреба на наркотици и алкохол.

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница – за управление на автомобил след употреба на наркотици и алкохол. Водачът на л.а...2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница – за управление на автомобил след употреба на наркотици и алкохол. Водачът на л.а. КИА е управлявал след употреба на наркотично вещество, водачът на л.а. „Мерцедес“ е управлявал след употреба на алкохол – 2.04 промила. Тестовете на водачите са направени с техническо средство, взета им е кръв за анализ. Единият е на 20 г., другият е на 51 г., за случаите е уведомена прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments