Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

46-годишен мъж е настанен в столично здравно заведение с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота след среднощно сбиване

46-годишен   мъж е настанен в столично здравно заведение с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота след среднощно сбиване. Той е бил в компа...46-годишен   мъж е настанен в столично здравно заведение с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота след среднощно сбиване. Той е бил в компанията на 28-годишна жена, и двама мъже на 26 и 30 г. в заведение на 3 срещу 4 май, там е възникнало и напрежението, последвала е физическа разправа  по бул. „България“. След проведените оперативни действия е задържан с полицейска заповед 30-годишният мъж. Досъдебно производство е обазувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments