Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на стъклопакет на входна врата на кредитен офис

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на стъклопакет на входна врата на кредитен офис в града. По данни на заявителя деянието е извършен...
Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на стъклопакет на входна врата на кредитен офис в града. По данни на заявителя деянието е извършено за времето от 2 до 6 май. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

35-годишен мъж е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил за упражнено домашно насилие, досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.
В РУ Дупница е заявена кражба на странично огледало от л.а. „Тойота“, паркиран на ул. „Клокотница“ в града.Досъдебно производство е образувано по случая.

Две непълнолетни момичета са установени от дупнишки полицаи и предадени на социална институция, били са обявено за общодържавно издирване. Момичетата са в добро здравословно състояние.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments