Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Крими бюлетин от ОД МВР Кюстендил за 17 юни 2024

Вчера дупнишки полицаи са открили откраднат в Самоков л.а. „Фолксваген“. Няколко часа след постъпването на информацията за издирвания автомо...



Вчера дупнишки полицаи са открили откраднат в Самоков л.а. „Фолксваген“. Няколко часа след постъпването на информацията за издирвания автомобил полицаите са го намерили изоставен на пътя, водещ към местността „Вангелова чешма“. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

В края на миналата седмица е постъпил сигнал  в ОДМВР чрез тел 112 от 19-годишна жена, която твърди че е отвлечена и насила държана в жилище в с. Раждавица. Полицаите предприели незабавни действия, младата жена е установена в района на ЖП гарата в селото, в жилището са открити 27-годишният мъж, афганистански гражданин, съпругата му и синът им. 27-годишният мъж е задържан с полицейсдка заповед.Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

2 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол – кюстендилски полицаи са установили в с. Шишковци 24-годишен водач на л.а „Пежо“ да управлява с 1.93 промила алкохол в издишания въздух; дупнишки полицаи са установили 54-годишен водач да управлява в града л.а. „Сеат“ с 1.61 промила алкохол в издишания въздух. Тестовете са направени с техническо средство. На водачите е взета кръв за анализ, задържани са с полицейска заповед. За случаите е уведомена прокуратурата.

3 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица на територията на ОДМВР – Кюстендил. В Дупница 48-годишен водач на л.а. „Ауди“ е отнел предимство на пешеходец на пешеходна пътека на ул. „Орлинска“ и го е блъснал. 79-годишният пешеходец е настанен в дупнишка болница за лечение. Досъдебно производство е образувано по случая  в РУ Дупница.

Пътният инцидент на АМ“Струма“ е възникнал при изпреварване от л.а.“Форд“, управляван от 82-годишен водач, като се е ударил странично в изпреварвания л.а „Мерцедес“, после в еластична ограда и спира в отводнителна канавка. Пострадала е 76-годишната пътничка във форда, настанена е в столична болница с фрактура на шийни прешлени. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група на РУ Дупница, тестовете за употреба на алкохол и наркотици на водачите са отрицателни. Досъдебно производство е образувано по случая.

Вчера л.а. „Рено“, управляван от 65-годишен мъж, е блъснал 2 деца на 10 и на 13 г.  внезапно изскочили на пътя в района на с. Коняво. Децата са настанени с мозъчно сътресение в кюстендилската болница за наблюдение.Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Повреждане на чужда собственост е заявено в края на миналата седмица в РУ Кюстендил – счупен е стъклопакет на заведение в града. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

4 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта, единият е нанесъл щети. Унищожен е мотоциклет  в с. Ресилово, причина за запалването е техническа неизправност. Няма пострадали хора.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments