Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

В истински празник се превърна детският баскетболен турнир в Спортната зала в Дупница

В истински празник се превърна детският баскетболен турнир в Спортната зала в Дупница. Освен 10-годишните таланти на БК Политехника, в надпр...В истински празник се превърна детският баскетболен турнир в Спортната зала в Дупница. Освен 10-годишните таланти на БК Политехника, в надпреварата участие взеха и връстниците им от Миньор Перник, Евробаскет Благоевград и Вихрен Сандански.

Всеки от отборите изигра по два мача, като резултатът не бе най-важното.

Целта бе най-малките таланти на четирите клуба да покажат своите умения и да натрупат игрови и състезателен опит.

От трибуните на Спортната зала децата бяха подкрепяни от родители и съотборници и заслужиха аплодисменти след края на турнира.

Домакините от БК Политехника Дупница пък се бяха постарали с организация и за всеки отбор бе осигурена купа, а всеки участник получи и медал.

За формациите на БК Политехника предстои участие в турнира за Купата на Враца след седмица.

 


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments