Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама мъже и жена са загинали при пожар в жилищна сграда в Благоевград

Около 18:39 часа на 10.12.2021 г. на тел. 112 е получен сигнал, че от апартамент в ж.к. „Струмско“ излиза пушек, а живущият в него мъж е изл...Около 18:39 часа на 10.12.2021 г. на тел. 112 е получен сигнал, че от апартамент в ж.к. „Струмско“ излиза пушек, а живущият в него мъж е излязъл за да извика помощ и пак е влязъл вътре. Незабавно на място са изпратени служители на 02 РУ-Благоевград, 2 екипа на РСПБЗН-Благоевград, екип на сектор „СОД“ при РДПБЗН и автостълба, които са започнали евакуирането на живущите в сградата и гасенето на пожара. При инцидента са загинали двама мъже на 40 и 74 години и жена на 62 години. Пострадали са 8 човека, от които 2-ма възрастни и 6 деца. Евакуирани са общо 27 човека, като 8 от тях /3-ма възрастни и 5 деца/ с автостълба и 19 по стълбите на сградата. Няма данни за пострадали служители на МВР. Причината за пожара е в процес на установяване.
Изказваме най-изкрени съболезнования на всички роднини и близки на загиналите!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments