Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е мъж, гражданин на Северна Македония, обявен за международно издирване на Гюешево

С постановление на прокурор в Окръжна прокуратура – Кюстендил за срок до 72 часа е задържан гражданин на Северна Македония – 38-годишният Й....С постановление на прокурор в Окръжна прокуратура – Кюстендил за срок до 72 часа е задържан гражданин на Северна Македония – 38-годишният Й.Й. В 07,30 ч. на 09.12.2021 г. мъжът пристигнал на ГКПП Гюешево за влизане в България. В хода на обработката на документите за самоличност е било установено, че Й.Й. е обявен за международно издирване с цел арест и екстрадиция. Срещу него е издадена Европейска заповед за арест от прокуратурата в гр. Виена. Той се издирва за провеждане на наказателно производство за участие в организирана престъпна група и трафик на наркотици и психотропни вещества. За извършеното от него престъпление в чужбина се предвижда наказание до 15 години „лишаване от свобода“. Предстои прокуратурата да внесе в Окръжен съд – Кюстендил искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Й.Й. с цел провеждане на екстрадиционно производство.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments