Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

27-годишен мъж е приет в болница след тежка телесна повреда, изясняват се причините и извършителите

Вчера полицията в Дупница е сигнализирана, че 27-годишен мъж е със  тежка телесна повреда, която налага отстраняването на бъбрек, настанен е...Вчера полицията в Дупница е сигнализирана, че 27-годишен мъж е със  тежка телесна повреда, която налага отстраняването на бъбрек, настанен е в здравно заведение в града. Предприети са незабавни действия от полицейските служители за изясняване на факти и обстоятелства, допринесли за това. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments