Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Спипаха шофьор да управлява МПС след употреба на наркотици в района на село Самораново

В края на миналата седмица са образувани 2 бързи полицейски производства в РУ Дупница – едното е за управление на МПС след употреба на нарко...В края на миналата седмица са образувани 2 бързи полицейски производства в РУ Дупница – едното е за управление на МПС след употреба на наркотични вещества, 21-годишен водач е проверен от пътни полицаи в района на с. Самораново с техническо средство, водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ, задържан е с полицейска заповед; другото бързо производство е за управление на нерегистриран мотоциклет, проверката е извършена в с. Бистрица. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments