Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Установени са крадците, отмъкнали меден казан от село Цървеняно

Кюстендилски криминалисти са установили в края на миналата седмица извършителите на кражба на меден казан от частен имот в с. Цървеняно. Кра...Кюстендилски криминалисти са установили в края на миналата седмица извършителите на кражба на меден казан от частен имот в с. Цървеняно. Кражбата е била заявена на 17 юни, по данни на заявителите деянието е извършено през изминалите 2-3 месеца, откакто не е посещаван имотът. Извършителите са 35-годишен мъж от с. Коняво и негов непълнолетен помагач. Пълнолетният мъж е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments