Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама младежи опитаха да избягат с нерегистриран мотопед в село Слокощица, предизвикаха ПТП

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Кюстендил вчера за управление на нерегистриран мотопед и причиняване на ПТП. Двамата младежи...Бързо полицейско производство е образувано в РУ Кюстендил вчера за управление на нерегистриран мотопед и причиняване на ПТП. Двамата младежи се движели с мотопеда в с. Слокощица, за да избегнат полицейска проверка, опитали да избягат и претърпели ПТП на кръстовище в селото, водачът напуснал местопроизшествието, пътникът/19 г./ е закаран за преглед в ЦСМП в Кюстендил. Водачът също е 19-годишен жител на с. Слокощица. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments