Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Бързата реакция на полицаи предотврати опит за влом на апартамент в Кюстендил

Двама мъже /на 40 и на 51 г./ са задържани от кюстендилски полицаи за опит да взломят входна врата на апартамент в Кюстендил. Те са ползвали...Двама мъже /на 40 и на 51 г./ са задържани от кюстендилски полицаи за опит да взломят входна врата на апартамент в Кюстендил. Те са ползвали метален лост тип „кози крак“. Бързата реакция на полицаите е предотвратила проникването в жилището, което се намира в района на градския пазар. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments