Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

29-годишен мъж от с. Четирци е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за притежание на боеприпаси и културно-исторически ценности

29-годишен мъж от с. Четирци е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за притежание на боеприпаси и културно-исторически ценности. Извъ...29-годишен мъж от с. Четирци е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за притежание на боеприпаси и културно-исторически ценности. Извършени са процесуални действия в дома му и в имот, ползван от него в Кюстендил. Открити и иззети са старинна делва, метална част от колесница, парче от плоча, 145 флакона райски газ, 4 патрона.По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, назначена е експертиза за предметите. Уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments