Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Класическият блясък на колите: Ретро парадът в Благоевград привлече хиляди посетители

Парад на ретро автомобили в Благоевград, Симитли и Банско! XXI Парад на ретро автомобили Благоевград - 2024 Кадри от 21-ви ретро парад 2024 ...


Парад на ретро автомобили в Благоевград, Симитли и Банско!

XXI Парад на ретро автомобили Благоевград - 2024

Кадри от 21-ви ретро парад 2024 - Благоевград. Парадът минава традиционно през Симитли и Банско.

Стотици автомобили бяха представени на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград.
Класики, красоти от соц-а, както и едни от най-популярните американски автомобили можете да видите във видеата ни. Освен това емблематични мотоциклети, мотори от преди 50 и повече години.

Биг Бенд – Благоевград зарадва посетителите на ретро парад 2024 - Благоевград

Видео: https://dzhunev.comИскате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments